Over ons

U koopt een product dat met liefde en zorg vervaardigd is door de cliënten van Unieck Zorg. Een Goed product met karakter (met hoofdletter!).

Wat is Unieck Zorg: 

Unieck Zorg is een kleinschalige zorginstelling. Unieck Zorg is ontstaan vanuit de behoefte om het anders te doen. We geloven dat veiligheid en houvast een goede stimulans vormen om de verantwoordelijkheid voor je leven in eigen handen te nemen. Het team van Unieck Zorg zet zich dan ook elke dag in om een veilige woon- en werkomgeving te creëren voor cliënten.

Wie maken de karakteristieke producten? 

Onze Karakter producten worden vervaardigd in de dagbesteding van Unieck zorg. Cliënten worden daarin zorgzaam, liefdevol en tegelijk recht door zee en doeltreffend begeleid. Zodat Karakter producten niet alleen stoer, maar ook kwalitatief zijn.  

Zorg verlenen is onze hoofdtaak. Een vaste levertijd garanderen, kunnen we om die reden niet. Maar u mag verwachten dat wij onze uiterste best doen om producten snel bij u af te leveren. Mochten producten niet op voorraad zijn, worden ze door de cliënten op bestelling gemaakt. In dat geval maken we een afspraak over de verwachte productietijd.